You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.Online foglalás

* Töltse ki a kötelező mezőket *
Sebestyén János festőművész

+36 20 257 0700
info@sebestyenjanos.hu

Írjon nekem!
Helyszín
Eger, Dr. Hibay Károly utca 7.Tovább a térképhez
Dátum
2017. augusztus 13.18:00 - 20:00

6. Egri Nemzetközi Alkotó- és Művésztelep kiállításmegnyitó

6. Egri Nemzetközi Alkotó- és Művésztelep kiállításmegnyitó

Az idén augusztus 7–14. között, az Egri Pinceszínház „Kis-Zsinagógai” (Eger, Hibay Károly utca) alkotóműhelyében immár hatodik alkalommal ad otthont az Egri Nemzetközi Alkotó- és Művésztelep programjainak.

A professzionális festőművészekből és szobrászokból álló csapat hétfőtől veszi birtokba az épületet, ahol az érdeklődők munka közben is láthatják a művészeket minden nap reggel 9 és este 7 között, s az ott található munkákból vásárolhatnak is a művészet iránt vonzódók.

Szőke Jakab Péter és Ludvig Dániel szakmai iránymutatásai alapján idén is sok tehetséges és nemzetközileg is ismert festő és alkotó érkezik Egerbe. Az itt töltött egy hét alatt a városban élők számára augusztus 9-én és 11-én „A művészet mindenkié” címmel, különleges és látványos esti meglepetéssel is készülnek majd az alkotók a Dobó téren este 9 órától.

A művésztelep zárásaként az itt született alkotásokból augusztus 13-án 18 órakor nyílik kiállítás a helyszínen, amire mindenkit szeretettel várunk.

A művésztelepen összesen 17 művész vesz részt: Ludvig Dániel, Korbely István, Sebestyén János, Ducsai Zoltán, Ludmilla Baitsaeva, Aljona Shapovalova, Bereczki Kossack Katalin, Elena Shumacher, Szergej Komjagin, Szőke Péter Jakab, P. Kovács Péter, Végh Lajos, Városi Gabriella, Zeljko Hudek, Oleksandr Antonyuk, Szepesi Zsófia, Kossack Katalin.

A Művésztelep programjai ingyenesek.

A hozzászólások zárolva vannak.